Blogg - Löjtnant David Lindberg har förstört våra liv!

2008-12-04 14:26:12 Remle, Hanna

"Är vi tajta nu?"
Oj vad många gånger vi hörde just den frasen! Och vi var ju till slut så tajta som vi kunde! Men det räckte inte! Ännu mer exercis och träning krävdes för att vi skulle bli så bra som vi faktiskt blev.

Angående rubriken då: Jag var kanske inte den på pluton som tränade mest och åt nyttigast, om man bortser från de första två månaderna innan jag hittade Nitsche, men det blev det ändring på när jag kom hem. I min totala ångest över att inte ha något att göra en hel månad bestämde jag mig sonika för att börja träna. Det hela inleddes med ett månadskort på Friskis och Svettis och boxning på söndagkvällen. Det gick kalasbra och det stora problemet kom inte ikapp mig förrän medelpasset i tisdags. INGEN VAR TAJT MED NÅGON ANNAN ÖVER HUVUD TAGET! Fötter slog i golvet som virvlar och händer klappades i otakt! Ledaren följde inte alltid rytmen i musiken och jag blev VANSINNIG! Tack så mycket för det FöMusC!

Det är mycket man saknar så här nästan en vecka efter muck, jag skulle vilja säga allt! Här finns inge rutiner, ingen som tjatar om brak och städning. jag avundas er som har ett jobb att går till! Men vi anpassar oss väl alla till den trista grå vardagen som liksom aldrig infann sig i AMK, allt var en ny utmaning, allt var ett äventyr.

Jag kommer sakna er alla! Jag tycker vi alla ska passa på att använda den här sidan till att uppdatera varandra om vad som händer! jag uppmanar er, blogga! Gärna ett brassnightinlägg då och då!

Ciao!Kommentarer

2008-12-04 17:57:01 Robert Larsson (ej inloggad) Haha

Förstår vad du menar, inte lätt alltid men tro inte att vi är förstörda, bara lite kräsna.

Samma sak gäller när man besöker sin hemmaorkester första gången man får en chock me eller mindre men det lägger sig och man får ta det för va det är. Amatörerna hemma varken vill kan eller har tiden tiden som vi hade till lägga på att öva. Det stämmer sämre JA så är det, det är inte tajt Nej inte det heller men de har kul, det är de som är de viktigaste!!!! Glöm aldrig det!!!!!!!!!!!1

Har heller inget jobb men överlever ändå, söker självklart jobb och sen passar jag på att träffa kompisar mm gör nått vettigt av tiden som du har över!

Har t ex inte hunnit packa upp väskorna efter muck, det går att hålla sig sysselsatt, tro mig.

Angående brassnight så lyssnar jag just nu på mängder av brass, å det är så vackert!!!

Ha de bra allesammans!!!!!!!

2008-12-04 22:58:04 Andersson, Emil

Klockrent! Vi är så jädra skadade att det inte är sant...

Till de av er som ännu inte loggat in och börjat tanka alla bilder och filmer Sandstedt samlade in från året kan jag meddela att jag ligger och seedar dygnet runt, så det är bara att sätta igång! :D

2008-12-10 12:20:07 Maxim Jaruta (ej inloggad)

Skadade? Vi är väl några av de få som har blivit botade!

2008-12-12 14:02:28 Mårtensson, Evelina

Haha bra sagt Jaruta!! :)

Stundens citat

"Vad tror du man har ett case för, för att skydda!"
- Hultegård är sur för att han inte får sitta på Cederhorns klarinettcase

Internt | Länkar | Om amk2008.se