Soldater - Remle, Hanna

Är tillsammans med musiksoldat Görtz hjärtat och själen i hela AMK när det gäller paraddelen. Går, som första tjej någonsin i AMK, med bastrumma i kåren och har inte missat ett enda framträdande vad gäller parad.

Spelar oboe i konsertsammanhang och har under senare delen även börjat ta några toner på det engelska hornet.

Kommer från början från Linköping och har spelat i Linköpings Skolmusikkår. Gick ett halvår på Lunnevads Folkhögskola och fick prova på symfoniorkester vilket inte är hälften så roligt som blåsorkester.

Funktion i plutonen: Ser till att alla har tillgång till läsk på kvällarna genom mitt och musiksoldat Andersson företag FöMusC-Läsk AB (FLÄSK). Ansvarar även för pantkassan då det blir en hel del av alla lunchpaket vi ständigt utsätts för. Är efter Hall bäst på att låta allt innehåll i skåpet ligga runt sängen och på sängen över min som ingen använder.

Favoritmarsch: Göta Signal. Det är så skönt Sväng när trex2 får till svänget i slutet av trion. Svea Def är också fantastisk men vi har aldrig fått spela den svänginga delen!

Roligaste stycket vi spelat: Weddingdance, fick lära mig en halv sida utantill för att hinna vända blad då jag inte hann kopiera.

 

 

 

Stundens citat

"Vadå balle, det är ju blågulfana"

-Cederhorn

Internt | Länkar | Om amk2008.se